> nieuws

Nieuws

 
17 juni 2020

bevrijdingsvlag

Bevrijdingsvlag voor werkgroep “Frevel en Steenbergen 40 – 45”.

Op 10 juni kwamen Jan en Dirkje de Haan voor een gezellig kopje koffie naar Wetsens.  Ze brachten een prachtig cadeau  mee voor de werkgroep “Frevel en Steenbergen ’40 – ‘45”.
Door ons allen welbekende redenen weten we dat alle activiteiten een jaar opgeschoven zijn. Dat is niet anders , het komt goed.
De werkgroep ligt uiteraard stil. We hopen dat we na de zomervakantie weer met volle moed verder kunnen. Er ligt al heel veel materiaal. U heeft kunnen genieten van de hernieuwde uitgave over onze gemeente en ds. Frevel. Incluis de 7 preken. We zijn er trots op.  We kunnengebruik maken van 2 documentaires over Evalina Stad. Er zijn prachtige foto’s van de 3 meiden en Agnietta Frevel en Fem Steenbergen in de oorlogsperiode en daarna. We zijn in het bezit gekomen van een document geschreven door Ingeleen Erllbaum bestemd voor Evelina Stad. We werken verder aan een podcast waarin de periode  dat Frevel predikant was in onze gemeente naar voren komt. Allemaal prachtige onderdelen van een mooie expositie die we voor de zomer van 2021 willen openen. 


Terug
 
Meer informatie   ANBI-register Verenigde Christelijke Gemeente Dokkum
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2021 Doopsgezind.nl