> nieuws

Nieuws

 
18 maart 2022

Benefietconcert

Benefietconcert Classic.DoRé
Op zondag 27 maart om 15.00 uur bent u van harte welkom op het benefietconcert Classic.DoRé in de DoRé-kerk (Doopsgezinde/Remonstrantse kerk) aan de Legeweg 14 in Dokkum.
Op orgel en piano speelt Pieter de Jong en op dwarsfluit, Ilse Terpstra. Zij spelen muziek van o.a. Beethoven, Elgar, Grieg, Mozart, Fauré, Debussy, Rachmaninoff en Morricone. Vele klassiekers die regelmatig te horen zijn op hun geliefde app Classic.nl. Zij delen samen al een aantal jaren hun ervaringen en zijn regelmatig te horen in een kerkdienst of concert in Noord-Friesland. Deze zondagmiddag delen zij een gedeelte uit hun repertoire. 
Tijdens de muziek worden prachtige foto’s getoond van en door Hein Joustra. De presentatie wordt gedaan door Lenie Lap.
De kerk heeft in de laatste maanden van vorig jaar in de steigers gestaan. De kosten van de herstel- en schilderwerkzaamheden vielen een stuk hoger uit dan begroot omdat er meer herstel nodig bleek aan o.a. de toren van de kerk. Deze ziet er inmiddels weer prachtig uit! In November zou er daarvoor al een benefietconcert plaatsvinden maar moest door Corona helaas worden afgelast. Nu dan opnieuw deze kans om te laten horen welke mooie klanken deze kerk heeft. Laten we met velen deze kerk ondersteunen waardoor er nog lang muzikale activiteiten kunnen blijven plaatsvinden. Draagt u dit een warm hart toe of houdt u van klassieke muziek, kom dan 27 maart naar de DoRé-kerk aan de Legeweg te Dokkum. Er zal een collecte zijn bij de uitgang. Na afloop van het concert is er Koffie/thee en tijd voor ontmoeting.


Terug
 
Meer informatie   ANBI-register Verenigde Christelijke Gemeente Dokkum
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2022 Doopsgezind.nl